Forțele de ordine au aplicat sancțiuni de peste 57.000 de lei, la Constanța, pentru încălcarea reglementărilor în vigoare

0
160

Forțele de ordine continuă acțiunile de verificare și sancționare, la nivelul județului Constanța, în ceea ce privește, nerespectarea prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de alertă.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 158 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 57.400 de lei), dintre care 25 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 7.250 de lei. 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 35 de societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 06 august a.c., peste 800 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 48 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.