Fosta directoare de la DGAS Constanţa continuă demersurile pentru construirea unor căsuţe modulare în comuna Corbu

1
5779
Foto cu rol ilustrativ

Aurora Trașcă, fostă angajată a Primăriei Constanța, împreună cu soțul acesteia, continuă demersurile pentru construirea mai multor căsuțe de tip modular și a unui spațiu comercial, în comuna Corbu. În luna august a.c., beneficiarii au depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) memoriul de prezentare al proiectului.

Este vorba despre Aurora Trașcă, fost director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, și de Vasile Trașcă, fost inspector în cadrul Primăriei Constanța.

Recent, autoritatea competentă de mediu a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emiterea acordului de mediu pentru proiectul: “Construire căsuțe modulare cu caracter turistic, spațiu comercial, împrejmuire teren și fosă septică, propus a fi amplasat în comuna Corbu, sola 117, parcela A610/19 – lot 2/6”.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) de pe strada Unirii numărul 23, din municipiul Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Obiectivul este reprezentat de un imobil cu destinația de spațiu comercial și de patru căsuțe modulare din lemn, cu caracter turistic, precum și o fosă septică vidanjabilă și împrejmuirea terenului cu gard metalic. Potrivit memoriului de prezentare, construirea acestor imobile la un nivel urbanistic adecvat zonei va oferi comunei și vizitatorilor clădiri cu aspect plăcut și civilizat.

Valoarea proiectului este de 240.000 de lei, fără TVA (48.810 euro), iar perioada de implementare este de un an. Imobilul ce va găzdui spațiul comercial, precum și căsuțele de tip modular vor avea un regim de înălțime parter. Suprafața terenului este de 593 mp.

Loredana MIHAI

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.