Fostul coleg al primarul Chițac a fost numit, pentru a treia oară, membru în Consiliul de Administrație al CT Bus

0
524

Iorgu Paraschiv a fost numit, iar, membru provizoriu în Consiliul de Administrație al CT Bus.

Consilierii locali constănțeni l-au votat, iar, pe Iorgu Paraschiv să fie membru provizoriu în Consiliul de Administrație al CT Bus. Acesta a fost ales, prima dată, în noiembrie 2020 membru provizoriu în CA al societății de transport în comun, iar apoi, la fiecare șase luni, reales. O dată în luna mai a.c., iar vineri, 26 noiembrie a.c., a doua oară.

Iorgu Paraschiv a fost, de fiecare dată, propunerea consilierilor PNL.

Acesta a absolvit, în 1985, Institutul de Marină „Mircea cel Bătrîn“: Facultatea Electromecanica Navala – Secția Militară, Inginer electromecanic. Iar în 2008, cursurile de master în „Managementul și marketingul în transporturi, porturi, zone libere și burse“, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“. Până în 2009, Paraschiv a urmat și diferite cursuri: de parașutiști, scafandri, submarine, instructor IMO pentru navigatori, managementul resurselor umane, tehnice și materiale în Forțele Navale, și calitatea în învățământul superior, sistemul de management al calității etc.

Din 2003, Iorgu Paraschiv a fost angajatul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ Constanța, până în 2009, iar din 2006 până în 2018 acesta a predat în regim de plata cu ora în funcție echivalentă de asistent universitar, la academie.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.