Fostul consilier local Marian Butnaru vrea să construiască un bloc în zona Primăriei Medgidia

0
2239
Foto: captură Youtube

Fostul consilier local Marian Butnaru, șeful Agenției Teritoriale a Autorității Rutiere Române, vrea să construiască un bloc cu patru etaje în centrul Medgidiei. Pentru aceasta, a elaborat un Plan Urbanistic Zonal, ce va fi dezbătut public marți, 3 august a.c.

Primăria Municipiului Medgidia organizează marți, 03 august 2021, ora 14.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local  Medgidia, dezbaterea publică cu tema: „Plan Urbanistic Zonal – reglementări zona mixtă, locuințe colective cu spații comerciale la parter, amplasat în municipiul Medgidia, strada Decebal nr. 27, pentru imobilul cu număr cadastral 103737“. Inițiator este Butnaru Elena – Odeta și Butnaru Marian, iar elaboratorul documentație este SC Extrude Studio SRL.

În conformitate cu prevederile Legii 52/2003, privind consultarea publică și transparența decizională, pentru procedura de consultare publică pentru etapa de intenție elaborare documentație de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – reglementări zona mixtă, locuințe colective cu spații comerciale la parter“, materialele au fost publicate pe site-ul instituției în data de 23 iunie 2021, la rubrica Informații de interes public/Transparența decizională/Informare și consultare publică, precum şi la avizierele primăriei Municipiului Medgidia. Pentru aceasta etapă nu au existat sesizări, observații, puncte de vedere. 

De asemenea pentru etapa de consultare asupra propunerilor preliminare „Plan Urbanistic Zonal – reglementări zona mixtă, locuințe colective cu spații comerciale la parter, strada Decebal nr. 27, pentru imobilul cu număr cadastral 103737“, documentația aferentă a fost afișată la avizierul instituției în data de 06 iulie 2021.

Dezbaterea este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.