Performanțe notabile pentru Clubul Județean de Ciclism Constanța

0
120

În acest weekend, Zărneștiul a găzduit Campionatul Național al României de Șosea pentru Copii 2021.

La competițiile s-au desfășurat în centul orașului Zărnești și pe șoseaua Plaiul Foii au participat și 8 copii de la Clubul Județean de Ciclism Constanța, singurul club profesionist din județul Constanța.

La feminin Antonia Fulina a urcat pe ultima treaptă a podiumului la proba de contratimp categoria C, în timp ce la masculin Matei Paris a luat titlul de vicecampion național tot la proba de contratimp, dar la categoria A.

“Vreau să îi felicit pe toți copii care au luat startul la acest campionat. Constanța mai putea lua o medalie la proba de fond tot prin Matei Paris, dar a existat o căzătură intenționat produsă în care a fost implicat și el. Sunt foarte mulțumit de fiecare dintre sportivii mei. Sigur Constanța poate avea o echipă de seniori în câțiva ani”, a declarat Victor Bănescu, președintele Clubului Județean de Ciclism.

În altă ordine de idei, Clubul Județean de Ciclism Constanța pregătește ediția de toamnă a tradiționalului concurs Cupa Mării Negre, concurs ce se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.