Fostul consilier Molnoş, în proces cu ANI: este acuzat de conflict de interese

0
970
Aurelian Molnoş, sursa foto: Facebook

Un fost consilier local din Cernavodă a dat în judecată Agenția Națională de Intergitate (ANI), pentru anularea raportului de evaluare în care este acuzat de conflict de interese administrativ.

Inspectorii ANI au stabilit că activitatea fostului consilier local Gheorghe Aurelian Molnoș, de la Cernavodă, s-a aflat în conflict de interese cu o altă funcție pe care o deținea în paralel, în perioada 2016 – 2020.

Potrivit unui comunicat al ANI din luna octombrie, în exercitarea mandatului de consilier local 2016 – 2020, Gheorghe Aurelian Molnoș a participat la deliberarea și adoptarea unor Hotărâri ale Consiliului Local Cernavodă, în baza cărora au fost alocate sume de bani unei asociații în cadrul căreia acesta a deținut funcția de președinte executiv.

Pentru anularea acestui raport al ANI, fostul consilier s-a adresat judecătorilor de la Tribunalul Constanța, solicitarea sa fiind înregistrată joi, 4 noiembrie, pe rolul Secției II civilă, de contencios administrativ și fiscal. Urmează ca instanța să stabilească data primului termen de judecată.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.