Fostul deputat și trezorier al PSD, Mircea Drăghici, merge la închisoare. A fost condamnat definitiv

0
527
MIrcea Gheorghe Drăghici, sursa foto: podul.ro

Fostul trezorier al PSD și deputat pe vremea fostului lider al particului, Liviu Dragnea, Mircea Drăghici, trimis în judecată de către procurorii DNA delapidarea fondurilor de la partid și utilizarea acestora în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 5 ani de detenție, cu executare.

Așa cum au arătat procurorii DNA în momentul trimiterii dosarului în instanță: ” În perioada 15.02.2018 – 11.06.2018, inculpatul Drăghici Mircea Gheorghe în calitatea menționată mai sus, având atribuții de gestionare și administrare a bunurilor și fondurilor bănești aparținând formațiunii politice respective, a utilizat suma de 380.000 euro provenită din subvenția acordată partidului de către Autoritatea Electorală Permanentă, pentru a-și cumpără un imobil în cartierul Pipera, orașul Voluntari, județ Ilfov”.

Fostul deputat PSD a fost condamnat la 5 ani de detenție, pe fond, după care a urmat apelul, care a fost respins de magistrații Înaltei Curți de CAsație și Justiție. Prin urmare, Drăghici merge la închisoare, sentința fiind definitivă.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.