Primarul Cristian Radu, mesaj pentru comercianții veniți pe litoral: „Cei care aruncă gunoaiele la întâmplare sau cei care parchează în locuri nepermise vor fi sancționați”

0
220
sursa foto: Facebook.ro

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu transmite un mesaj comercianților veniți pe litoral în acest sezon estival, din diferite zone ale țării, care aruncă gunoiul la întâmplare prin localitate, dar și pentru cei care parchează în locuri nepermise.

Acesta spune că a solicitat poliției locale să intervină promt în astfel de situații neplăcute ce au loc pe raza unității administrativ teritoriale:

În cadrul întâlnirilor zilnice pe care le am cu cetățenii, caut soluții la problemele administrative, cu care aceștia se confruntă. În acest timp, colegii mei din Primărie lucrează la documentațiile marilor proiecte de infrastructura, prin atragerea fondurilor europene sau guvernamentale. Pe această cale, as vrea să semnalez câteva situații neplăcute care apar, odată cu venirea verii și implicit a turiștilor.

Astfel, în loc să încheie contract cu operatorul de salubrizare, unii comercianți veniți pe litoral, din diferite zone ale țării, preferă să arunce gunoaiele la întâmplare, pe domeniul public sau la ghenele asociațiilor de locatari, care sunt, oricum, supraîncărcate de deșeurile menajere depozitate de turiștii cazați “la negru”.

Același mod de a face turism aglomerează parcările de reședință și provoacă nemulțumiri locatarilor care plătesc pentru închirierea unui loc de parcare. Am solicitat poliției locale să intervină cu promptitudine în astfel de situații pentru sancționarea celor care aruncă gunoaiele la întâmplare sau a celor care parchează în locuri nepermise, blocând traficul rutier sau pietonal”, a scris pe pagina sa de socializare primarul Cristian Radu.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.