Fostul prefect Ioan Albu așteaptă girul consilierilor locali pentru a-și putea construi vila din Cartierul Consilierilor

0
903
Imagine din Cartierul Consilierilor

Consilierii locali constănțeni sunt convocați în şedinţă ordinară, vineri, 23 aprilie 2021 și au de votat un număr de 48 de proiecte. Printre acestea, la poziția 29 se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu – construire locuință individuală, strada Rotterdam nr. 11A, investitor Albu Ioan. Mai exact, fostul prefect al județului Constanța, a ajuns la mâna consilierilor locali.

Fostul prefect al județului Constanța intenționează să își un imobil în Cartierul Consilierilor din Faleză Nord. Acesta dorește să își construiască o locuință de două etaje pe strada Rotterdam, în apropiere de plajă, iar în acest sens a depus în luna decembrie 2020 documentațiile pentru inițierea unui Plan Urbanistic de Detaliu.

Parcela care a generat PUD are o suprafață de 300,00 mp și este inclusă într-o suprafață de studiu de 397,42 mp, terenul fiind proprietatea privată a lui Ioan Albu. Pe o suprafață de 160 mp se dorește realizarea obiectivului „Construire locuință unifamilială S+P+1E+2Eretras, împrejmuire teren și organizare șantier”. Accesul auto se va realiza din strada Rotterdam și se vor realiza două locuri de parcare în garaj.

Ioan Albu a condus Prefectura Constanța aproximativ un an, din iulie 2017 până în iunie 2018. Când a venit momentul să i se prelungească mandatul acesta nu a mai dorit, preferând să se ocupe de afacerile din agricultură. Ioan Albu deține zeci de hectare agricole din care obține venituri și împreună cu familia sa a pus bazele Cramei Viișoara.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.