Fotbalul, o punte spre comunitate: președintele CJC, Mihai Lupu, le-a oferit copiilor şorțuri, tricouri, jambiere, genți medicale și mingi de fotbal!

1
84

Proiectul „Fotbalul – o punte spre comunitate” continuă și în localitățile Albeşti, Mangalia, Costineşti, Pecineaga şi Tuzla.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu s-a deplasat astăzi, alături de reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Constanța, în aceste cinci localități, pentru a le oferi copiilor şorțuri, tricouri, jambiere, genți medicale și mingi de fotbal.


Implementat de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa și susținut financiar, în baza Legii nr. 350/2005, de către Consiliul Judeţean Constanţa, proiectul se adresează unui număr de 4000 de tineri sportivi din județul Constanța și are ca obiectiv principal, suținerea tinerelor talente prin crearea condiţiilor de performanţă pentru practicarea acestui sport.

A.V.

1 COMENTARIU

  1. și atât! La nivel de județ CJ nu exista. Am votat dreapta în Constanța și ce vedem, frăție cu pesedeii, inactivitate pe toate planurile. Din păcate, liberalii nu vor mai întruni 5%. Oricum, sunt pesedisti deghizați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.