FOTO. Accident grav la ieșire din Băneasa, spre Ostrov: o femeie a murit și alte nouă persone, dintre care trei minori, au ajuns la spital

1
11070

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 3 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, pe DN 3, la ieșire din localitatea Băneasa, spre localitatea Ostrov, județul Constanța

Conform primelor informații, două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier ce s-a soldat cu zece victime, încarcerate, dintre care cinci bărbați, două femei și trei minori.

La fața locului intervin, două echipaje de la Descarcerare, SMURD Medgidia, SMURD Cernavodă, autospecială de stingere Băneasa, trei echipaje SAJ și elicoperul SMURD.

Una dintre victime, un adult a fost găsit inconștient și i se aplică protocolul de resuscitare, ceilalți șase adulți prezintă politraumatisme, iar minorii sunt în curs de evaluare.

UPDATE: Femeia căreia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, din nefericire, a decedat la locul intervenției. Totodată au fost transportați la spital doi minori și un adult, conștienți cu echipajul SMURD Cernavodă, doi adulți conștienți au fost transportați la spital cu echipajul SMURD Medgidia, un minor conștient cu Elicopterul SMURD, iar celelalte trei victime, conștiente, au fost transportate la spital cu trei echipaje SAJ.

Potrivit cadrelor medicale, șase victime adulte prezinte multiple traumatisme, iar cei trei minori trezintă traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic.

L.M.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.