KOMODER își deschide porțile la Constanța!

0
789

KOMODER, unul dintre liderii europeni în domeniul fotoliilor de masaj, deschide vineri, 9 septembrie, un nou showroom la Constanța. Evenimentul va începe la ora 17.30 la noul sediu aflat pe strada Mircea cel Bătrân numărul 118A.


KOMODER și-a început activitatea acum peste 11 ani, într-un moment în care a reprezentat, în spațiul european, un deschizător de drumuri în domeniul fotoliilor de masaj. Acest lucru s-a tradus imediat într-o preocupare permanentă pentru calitatea de excepție a produselor și serviciilor oferite și o responsabilitate, pentru că un fotoliu de masaj e o investiție în sănătate și în calitatea vieții. Filozofia KOMODER este dorința de livra clienților o experiență memorabilă, nu doar un produs, un lucru care deosebește produsele firmei de tot ce oferă concurența pe piață în această clipă. În cei peste 11 ani de zile, fotoliile de masaj KOMODER au fost livrate cu mândrie partenerilor din domeniul imobiliar, medical, de turism sau IT.

Astăzi există showroom-uri și depozite KOMODER în întreaga Europă, de la Madrid sau Barcelona, până la Milano, Malaga, Rotterdam, Budapesta sau în România la Cluj, Timișoara, Iași, Constanța și București. În total 16 orașe, iar în anii care vin, firma își va extinde lanțul de magazine și showroom-uri și în alte locații. Pentru a fi cât mai operativi cu livrarea și service-ul, există o flotă de autoutilitare pregătite să livreze în orice clipă fotoliile de masaj oriunde în Europa. Datorită acestui serviciu, KOMODER reușește să satisfacă și cele mai interesante provocări în materie de logistică și să fie acolo unde clientul o cere. Practic, imediat ce comanda este lansată, se face deplasarea la domiciliul beneficiarului unde atât livrarea cât și montajul este gratuit. Acesta este încă unul dintre aspectele importante care diferențiază brandul KOMODER de concurență. 

Dar cu siguranță cel mai important argument al acestei firme este diversitatea produselor sale și lansarea permanent de modele noi. Specificul activității fiind foarte dinamic, KOMODER se orientează permanent către cererea clienților și către pretențiile lor. Adaptarea la o piață de desfacere europeană este cu adevărat o provocare, astfel că, permanent, este studiat orizontul de așteptare al publicului. Prin oferta existentă, prin diversitatea ei, se încearcă să nu fie lăsat nimeni pe dinafară, fie că vorbim despre programatorii care petrec o treime de zi la birou, fie că ne referim la persoanele active, care au nevoie de recuperare, de seniorii care își regăsesc tonusul sau pur și simplu de omul obișnuit care merită un masaj revigorant în orice moment al zilei.

Masajul este una dintre cele mai vechi tehnici de relaxare și revitalizare a organismului. Multitudinea de procedee și modalități de execuție ține de cultura și obiceiurile fiecărui popor. Astăzi e posibil să ai acasă la tine, la un singur buton distanță, toate această colecție de masaje. E dovedit că sesiunile de masaj contribuie la menținerea sănătății mentale, calitatea somnului, elasticitatea pielii, alungă stresul și oboseala. Practic nu există domeniu de activitate modern unde intervenția unui fotoliu de masaj de calitate să nu își dovedească eficiența. Tocmai de aceea, KOMODER oferă în această clipă peste 20 de modele de fotolii de masaj , o gamă variată în care se regăsesc așteptările fiecărui client indiferent de ocupație sau vârstă. 

Vă așteptăm să descoperiți că nu există limite atunci când vorbim despre relaxare, vineri 9 septembrie, ora 17.30, la noul sediu de pe strada Mircea cel Bătrân numărul 118A.

https://www.komoder.ro/contact.html?fbclid=IwAR1wbSKgn0QwP2tT2O-NzuwgDZ3Ly0n7W7SxzrkZ6_nxXHxM3UHiM4V5Tls


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.