FOTO Dispensarul din Limanu, construit de la zero, a fost inaugurat

0
717
A fost inaugurat noul dispensar din Limanu. FOTO Primăria Limanu

Unitate medicală modernă, funcțională de astăzi! Dispensarul din Limanu a fost inaugurat, iar primul medic de familie a și preluat cabinetul în care își va desfășura activitatea.

Cu o investiție de peste 1,5 milioane lei, administrația locală a construit un spațiu modern pentru 2 cabinete medicale pentru medici generaliști sau de familie, sală de tratament, un cabinet de stomatologie, un laborator pentru analize, dar și o farmacie.

„Era vital pentru comunitatea noastră să avem un centru medical modern, cu echipamente performante, dar și o echipă de specialiști care să se ocupe de sănătatea oamenilor din Limanu. Trebuie să avem grijă de toți cetățenii comunei, să aibă servicii moderne și să aibă tot ce le trebuie aici, la noi acasă. De astăzi, doctorul Olariu Mihai – medicul de familie din Limanu – este la treabă, iar pentru restul de cabinete vom organiza o licitație în cel mai scurt termen posibil. Pentru sănătatea oamenilor din Limanu nu vom face niciun rabat, iar dispensarul nostru este, acum, unul dintre cele mai moderne din sudul litoralului pornind de la spatiu și până la echipamente și dotări. Îmi doresc ca oamenii să aibă chiar aici, acasă, cele mai bune îngrijiri medicale” a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Noul dispensar are o suprafață totală de peste 560 mp, iar dotările centrului medical depășesc valoarea de 705.000 lei.

„Am preluat o ruină, am demolat-o și am reușit să construim și să dotăm un centru medical de top, atât din punct de vedere al spațiilor destinate personalului de specialitate cât și din punct de vedere al echipamentelor pe care medicii le au la dispoziție. Și toate acestea cu un scop bine definit: sănătatea oamenilor din Limanu!”, a subliniat edlilul Daniel Gheorghe Georgescu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.