FOTO. Locuință socială distrusă de incendiu, în Eforie Nord. Primarul Robert Șerban: „Cele patru persoane ce locuiau acolo vor fi relocate”

0
1287

Un incendiu devastator a izbucnit duminică seara, 21 noiembrie a.c., în Eforie Nord. Pompierii constănțeni au intervenit de îndată pe strada 23 August, acolo unde un imobil de 300 de metri pătraţi, compus din locuinţe sociale, a fost cuprins de flăcări.

La momentul izbucnirii incendiului, în imobil se aflau patru persoane, care s-au autoevacuat. Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea s-au luptat cu flăcările mai mult de cinci ore.

De menționat că incendiul a distrus complet imobilul în care, se pare, locuiau aproximativ 22 de persoane. Multe dintre acestea sunt însă plecate în străinătate, iarcele patru persoane aflate în clădire duminică seara s-au autoevacuat, astfel că nu au existat victime.

Contactat de Focus Press, primarul localității Eforie, Robert Șerban, a declarat că cele patru persoane ce se aflau în imobil la momentul izbucnirii incendiului vor fi relocate.

„Cele patru persoane afale în acel imobil la momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat, iar din fericire nu au fost înregistrate victime. Din nefericire însă, clădirea de locuințe sociale a fost distrusă complet. Vom reloca persoanele ce locuiau acolo. De aceea ori vom convoca o ședință extraordinară, ori în ședința ordinară a Consiliului Local vom vota unde îi vom reloca. Cert este că așteptăm raportul ISU”, a declarat Robert Șerban.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.