FOTO Primăria Tulcea urmează modelul Constanței: desființează toate garajele din municipiu

0
4718
Garajele din municipiul Tulcea au început să dispară. FOTO Primăria Tulcea

Garajele de pe domeniul public din municipiul Tulcea vor fi desființate, etapizat, în toate zonele orașului, a anunțat Primăria Tulcea. Unii tulceni deja s-au apucat să își demoleze singuri construcțiile vizate de acțiune.

Transformate treptat din garaj de mașină în debara, loc de depozitat diverse lucruri sau chiar locuințe pe timp de vară, în timp ce autoturismele erau parcate afară, garajele din municipiul vor dispărea. Primăria Tulcea a anunțat că va începe demolarea acestora, etapizat, pe străzi și cartiere.

Cei care au avut posibilitatea s-au apucat singuri să își evacueze bunurile depozitate și să demoleze garajele.

„Pe terenurile eliberate vor fi amenajate, într-o prima etapă, parcări, spații verzi și locuri de joacă. Ulterior, odată ce vor fi disponibile surse de finanțare, Primăria Municipiului Tulcea vizează realizarea de parcări modulare multifuncționale în cadrul unor proiecte de regenerare urbană a cartierelor. Pentru ameliorarea standardului de locuire în cartiere, domeniul public trebuie să fie întrebuințat în beneficiul tuturor locuitorilor“, au transmis reprezentanții Primăriei Tulcea.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.