În ședința de Consiliu Local Constanța se votează bugetarea pasarelei dintre cartierele Poarta 6 și KM 4-5

0
771
Primăria Constanța

Consilierii locali ai municipiului Constanța se pregătesc de o lungă ședință cu 50 de proiecte pe ordinea de zi. Printre ele se numără și cel al bugetului municipiului Constanța și cel al pasarelei necesare peste calea ferată, între cartierele Poarta 6 și Km 4-5.

Proiectele bugetare cuprind printre altelel și alocarea a 28% din banii ce îi revin municipalității, pentru dezvoltare, anul trecut suma fiind de doar 7%.

Un alt proiect important și care îi privește în special pe constănțenii din cartierul Poarta 6, este cel al unei noi pasarele peste calea ferată.

După proiectul privind recondiționarea scărilor de acces la plaja Modern, proiect inițiat de mine, pentru care împreună cu colegii mei am militat mult, pasajul de la Gară, proiect depus de noi în 2018, pentru care au început lucrările de recondiționare, mâine votăm bugetarea unui alt proiect de suflet al meu, al Organizației Municipale PNL Constanța. Este vorba despre pasarela ce leagă cele două cartiere – Poarta 6 de Km 4-5“, a declarat Mihaela Andrei, consilier local PNL.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.