FOTO Rompetrol a dotat unitatea medicală din Corbu cu echipamente performante

0
72
Echipament medical donat pentru centrul medical din Corbu

Rompetrol în parteneriat cu Fundația pentru SMURD a achiziționat și donat aparatură medicală pentru centrul de sănătate din comuna Corbu, Constanța.

Valoarea investiției ridicându-se la 100.000 lei. Echipamentele – ecograf portabil, monitor funcții vitale, defibrilator, tărgi, concentrator oxigen, aparate EKG, sterilizator – va deservi cei 6.500 de locuitori ai satelor Luminița, Vadu și Corbu.

Cabinetul medical a fost reabilitat recent și oferă consultații prin 3 medici.

În județul Constanța Rompetrol a sprijinit realizarea unor proiecte de sănătate și educație – dotarea Spitalului Județean Constanța cu paturi de terapie intensivă și întreaga aparatură medicală necesară pentru îngrijirea pacienților la standarde înalte, carburant pentru asigurarea transportului cadrelor medicale și îngrijirea pacienților oncologici (prin Asociația Dăruiește Aripi), carburant pentru Serviciul de Ambulanță Constanța, uniforme și echipamente de training pentru ISU Dobrogea, dar și sprijin pentru buna desfășurare a cursurilor online, prin asigurarea infrastructurii tehnice necesare (videoproiectoare, laptopuri, microfoane, căști, internet) în 14 școli din mediul rural din județ, pentru 3000 de copii.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.