FOTO și VIDEO! Pământ și moloz împrăștiate în tot sensul giratoriu de marii investitori imobiliari din zona cartierului Tomis Plus

1
2528

Deșeurile din construcții și exemple de bune practici, la Constanța? Nicidecum. Într-o zonă rezidențială aflată într-o continuă dezvoltare, iar construcția de blocuri se află în derulare, deșeurile rezultate din construcții și moloz sau pământ, pe stradă și trotuare sunt la tot pasul.


Mai exact, pe bulevardul Tomis, la sensul giratoriu, spre DN 2A, un cetățean a sesizat ziarul Focus Press cu privire la faptul că molozul și pământul sunt împrăștiate pe șosea, îngreunând traficul rutier, reprezentând și un pericol pentru șoferi.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au răspuns solicitării de a supraveghea zona și au trimis un echipaj al Poliției Locale la fața locului.


Potrivit acestora, astfel de fapte se sancționează cu amendă cuprinsă între 800 și 1.500 de lei pentru persoane fizice și 1.000- 2.500de lei pentru persoane juridice conform Regulamentului privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța, art 9, pct 4, important este ca făptașii să fie identificați.

L.M.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.