FOTO Un tânăr posibil drogat a fost găsit de polițiștii locali, blocat cu mașina pe plaja Dacica

0
729
Mașina tânărului a rămas blocată pe plajă. FOTO DGPL Constanța

O mașină blocată pe plaja Dacica din municipiul Constanța i-a alertat pe locatarii din zonă care au sesizat situația la Direcția Generală a Poliției Locale. Echipajul deplasat la fața locului au găsit un tânăr incoerent, ce emana halenă alcoolică, iar pupilele îi erau dilatate.

În noaptea de 20 martie, în jurul orelor 00:45, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Dacica, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au observat un autovehicul marca Volkswagen, în care se afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani, ce prezenta halenă etilică și avea pupilele ochilor dilatate.

Polițiștii locali au procedat la efectuarea controlului corporal, moment în care au observat că în portiera dreapta față a autovehiculului se afla depozitată o pungă din material plastic ce conținea un produs vegetal de culoare galben/verzuie, mărunțit, susceptibil de a avea efect psihoactiv/psihotrop.

În aceste condiții, a fost solicitat și un echipaj medical din cadrul SMURD, care s-a prezentat la fața locului, pentru a-i verifica starea de sănătate.

Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză, împreună cu substanța găsită, au fost predate Secției 1 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetării și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Persoana depistată a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform OUG 19/2006, privind utilizarea plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă.

Cazul a fost preluat de către procurorii DIICOT pentru deținere de substanțe interzise.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.