FOTO/VIDEO Inspirație, voință, mișcare și distracție la Constanța. The Color Run, cel mai fericit și colorat maraton: părinții au alergat cu micuții în căruț!

0
137

O competiție inedită de alergare s-a desfășurat sâmbătă, 30 iulie a.c., la Constanța. Numeroși participanți, veniți din toate colțurile țării, au parcurs în ritm alert o distanță de 5 kilometri.

Prin acest eveniment, organizatorii au dorit să promoveze un stil de viață sănătos și un spirit pozitiv. De la mic la mare, oameni din toate colțurile țării s-au înscris la The Color Run. Dacă la linia de start, doritorii purtau tricouri albe, la finalul cursei, erau acoperiți de toate culori.

Vârsta nu a fost un impediment pentru participanți, așa că printre concurenți ați putut vedea părinți și copii dornici de alergare. Unii părinți nonconformiști au decis să alerge cu micuții în căruț.

Cea mai fericită și colorată cursă de alergare din lume

The Color Run este cea mai fericită cursă de alergare din lume, evenimentul fiind unul necompetitiv, care nu pune accent pe timpii de alergare, ci pe distracție și culoare. La fiecare kilometru parcurs, participanții au fost vopsiți din cap până în picioare cu pudră colorată, 100% naturală, non-alergică. City Park Mall a fost partener oficial The Color Run Kaleidoscope Mamaia.

Cunoscută și drept “Happiest 5k on the Planet”, cursa The Color Run este despre mii de inimi care bat la unison și despre mii de moduri de a vedea și de a simți în culori. Participanții cursei necronometrate, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea, aleargă 5 kilometri și sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Evenimentul a debutat în 2011 în Statele Unite ale Americii, și în 2014 în România, timp în care, numai la noi în țară, peste 150.000 de participanți au luat parte la cea mai colorată cursa de alergare. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul city-park.ro, pe paginile de Facebook și de Instagram.

Alexandra VASILE

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.