FOTO VIDEO MAX a deschis un nou magazin de materiale de construcții în Murfatlar

0
316

Compania Max SRL a sărbătorit treizeci de ani de activitate prin deschiderea unui magazin nou și modern în orașul Murfatlar. Este vorba de investiție de două milioane de euro – teren, construcție, stoc de marfă și crearea a câtorva zeci de locuri de muncă.

Compania Max este prezența pe piață materialelor de construcții și a amenajărilor interioare de treizeci de ani, înființată în 1992, s-a impus că și lider în domeniu pe raza județelor Ialomița și Constanța.

„Practic, este o locație de suflet pentru noi, pentru că orașul Murfatlar este locul de unde noi ne-am început activitatea în urmă cu 30 de ani și dorim să aniversăm cei 30 de ani, cu o locație în acest oraș de suflet al nostru. Intenționăm să venim în întâmpinarea clienților noștri cu un portofoliu bogat de produse“, a declarat Cătălin Dumitru, Director executiv MAX.

Acesta a mai precizat că astfel au fost create aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Societatea cu capital 100% românesc, vizează în continuare extinderea actualei rețele formată din unsprezece magazine dorind să vină în întâmpinarea clienților lor cu un portofoliu cât mai bogat de produse, servicii și consultanță de calitate la cele mai accesibile prețuri.

„Investițiile totale de pe raza orașului Murfatlar depășesc trei milioane de euro. Noi suntem apropiați față de investitorii care doresc să investească pe teritoriul orașului Murfatlar. MAX se află printre primii investitori în orașul Murfatlar la această dată. (…) suntem bucuroși că iată, o societate cu capital 100% românesc, și din Murfatlar, reușește să devină lider de piață pe județul Constanța“ a precizat Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.