FOTO VIDEO Un adolescent a dispărut în Dunăre, în zona localității Nufăru

0
415

Un adolescent a dispărut în apele Dunării, în zona localității Nufăru, din județul Tulcea. A fost căutat ore în șir, inclusiv cu scafandrii chemați în ajutor din Constanța, dar în zadar. Căutările au fost sistate la căderea întunericului, urmând a fi reluate ziua următoare.

În jurul orei 15.05, prin apel la 112, ISU Delta Tulcea a fost solicitat să inetrvină pe raza localității Nufăru, unde, o persoană de sex masculin este posibil dispărută.

Din informațiile primite de la apelant, se pare ca un băiat de aproximativ 15 de ani, ce se afla la scăldat, a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit.

La locul indicat s-au deplasat de urgență 9 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune tip IB 5, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, SVSU Nufăru, precum și o ambulanță tip B2 de la SAJ Tulcea.

În sprijinul echipelor de căutare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, s-a constituit un echipaj specializat de căutare în mediul acvatic format din 4 scafandri de la ISU Tulcea și ISU Constanța, cu câte 2 subofițeri.

Operațiunile de căutare au fost oprite în jurul orei 21.35, urmând a fi reluate în dimineața de 7 iulie.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.