FOTO/VIDEO Un camion supraîncărcat a distrus lucrările de pe o stradă din Mamaia Sat

1
5000

Mai mulți cititori ne-au trimis la redacție imagini în care se pot vedea cum un autocamion de mare tonaj a rămas împotmolit pe o stradă unde, recent, s-au efectuat lucrări, în zona Năvodari.

În Mamaia Sat au fost efectuate, recent, lucrări de extindere a rețelelor de apă și canalizare. Lucrările au fost executate potrivit procedurilor, urmând ca tasarea să se facă în timp, așa cum se face de obicei, în urma traficului rutier.

Numai că, de această dată, pe strada M17, căci acolo a avut loc incidentul, a trecut un camion de mare tonaj care, potrivit martorilor, era și supraîncărcat, deși zona era semnalizată corepsunzător, precum că se efectuează lucrări. Camionul aparține unor firme care execută alte lucrări în zona Mamaia Sat. Din cauza tonajului peste limite, dar și a condițiilor meteo, roțile utilajului s-au îngropat în pietriș. Urmează a se vedea dacă nu cumva au fost afectate și conductele de apă și canalizare. Reprezentanții Administrației publice locale din Năvodari urmează a se deplasa în zonă pentru a vedea ce s-a întâmplat de fapt.

Localnicii sunt, însă, de altă părere. În opinia lor, cei care au executat lucrarea nu au compactat terenul așa cum ar trebui, motiv pentru care s-a întâmplat inevitabilul. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că, din această cauză, mai multe camioane au blocat străzile adiacente și nu mai au pe unde circula cu mașinile, dar nici ambulanțele și mașinile de pompieri nu au mai pe unde trece în caz de nevoie.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. Lucrari de calitate, ca la noi…

    Nu dati vina pe camion ca nu are treaba. Daca nu se strica la unul supraincarcat, se strica oricum la 10 incarcate legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.