FOTO VIDEO. UPDATE. Mașini distruse pe Ecaterina Varga în Constanța de un individ care arunca cu țigle de pe o casă

0
7626

Un individ a băgat în sperieți constănțenii care treceau luni după amiază pe strada Ecaterina Varga din municipiul Constanța. Arunca de pe o casă cu ce îi venea la îndemână. Nu a fost nimeni rănit, dar două mașini au fost grav avariate.

Nu se știe cum bărbatul aflat într-o vădită stare de agitație a ajuns pe imobilul de pe strada Ecaterina Varga și de ce a început să arunce cu ce i-a venit la îndemână după trecători și în mașinile parcate.

A aruncat cu bucăți de țiglă, dar și cu cărămizi dintr-un horn.

La un moment dat a sărit de pe clădire și a încercat să fugă, dar a fost reținut de forțele de ordine sosite între timp la fața locului.

Potrivit unui martor, individul în cauză ar fi unul dintre frații „Popa din Călărași, care au bani și o să îi despăgubească pe toți“.

Individul a fost dus la Secția 3 Poliție a municipiului Constanța unde urmează a fi audiat.

UPDATE. Potrivit I.P.J. Constanța, luni, 28.12.2020, în jurul orei 15.15, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat din Călărași, aflat pe acoperișul unui imobil, ar arunca cu bucăți de cărămidă asupra autoturismelor parcate în zonă.

Persoana în cauză, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost identificată (43 de ani) și condusă la sediul Poliției pentru audieri. 

În urma incidentului, două autoturisme au fost avariate. 

Polițiștii Secției 3 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Cel mai probabil, bărbatul a fost internat la Secția Clinică Psihiatrie din Palazu Mare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru evaluare.

C.S., V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.