Fratele Simonei Halep vrea să construiască un bloc în Mamaia Nord. Cetăţenii, invitaţi să-şi spună părerea

0
1243

Nicolae Halep intenționează să construiască un bloc de șapte etaje în Mamaia Nord, orașul Năvodari. Agenția pentru protecția Mediului (APM) Constanța invită cetățenii să își exprime părerea vis-a-vis de acest proiect imobiliar.

Societatea New Concept Building SRL a depus solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire imobil P+7 etaje locuințe colective, spații comerciale la parter, sistematizare verticală, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în zona Mamaia Nord, strada Prelungirea D12, orașul Năvodari.

Societatea nu se află la prima investiție în domeniul imobiliar, ci, în portofoliul sunt bifate câte proiecte de blocuri, un exemplu, un imobil cu regim de înălțime de cinci etaje, tot în zona Mamaia Nord, dar pe strada Lotus.

Administrator al acestei societăți care a fost înființată la data de 25 mai 2016, este Nicolae Halep, fratele Simonei Halep, care mai este asociat în New Concept Imob SRL şi Halep S. Nicolae PFA, dar și Cartuna Iancu, aceștia dețin câte 50% din acțiuni.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului New Concept Building SRL din județul Constanța, municipiul Constanţa, str. Midiei, nr.12, Cam2, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.