Frații Palade din Cernavodă, condamnați pentru trafic de droguri

2
2631

Trei traficanți de droguri din Cernavodă au fost condamnați, în primă înstanță, la pedepse privative de libertate și interzicerea unor drepturi.

Este vorba despre frații A.M. Palade și E.C. Palade care, împreună cu R.A. Cojocaru, au fost trimiși în judecată și găsiți vinovați pentru trafic de droguri de mare risc.

La începutul acestui an, mai exact pe 28 ianuarie, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii au efectuat 2 percheziții domiciliare la persoanele menționate, pe raza orașului Cernavodă, în urma cărora au indisponibilizat 10 grame de cannabis, 0,3 grame de cocaină, un cântar electronic, 2 grindere, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, din orașul Cernavodă, care ar fi vândut 100 de grame de cannabis, pentru 1.900 de lei. Asupra bărbatului, au mai fost descoperite 70 de grame de cannabis.

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind ridicate, în vederea indisponibilizării, 21 de grame de cannabis, 400 de pliculețe autosigilante, un cântar electronic, un grinder, precum și alte bunuri.

Trecând peste detaliile procesuale, vineri, 5 noiembrie, Tribunalul Constanța i-a condamnat pe cei trei traficanți, după cum urmează: E.C. Palade – 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare, A.M. Palade – 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare, iar R.A. Cojocaru, zis ”Bubu” – amendă penală în cuantum de 900 lei. Judecătorii au decis menținerea măsurilor preventive aplicate acestora.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Daniel ALBU

2 COMENTARII

  1. Mare trafic au facut ,ba idiotilor marii traficantii sunt aia de la putere ,aia de la guvern nu astia ce incercati voi sa va face’ti reclama cu ei ,sclavilor si imputiti ce sunteti…

  2. Bravo poliția română, o captură de tot râsul. Da cei cu sute de grame de cocaină, bani cu camătă proxeneții orașului, când îi arestați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.