Gala brazilor de Crăciun, eveniment caritabil organizat de Caravana Fericirii, la Forest M Events

0
129

Intră în rândul inimilor generoase alături de Domeniile Mitroi la Gala brazilor de Crăciun, eveniment caritabil organizat în parteneriat cu Asociaţia Caravana Fericirii, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa și BCR.

Puteți participa la strângerea de fonduri necesare realizării unor investiţii în domeniul educaţiei și achiziţionării a 1.000 de pachete cu alimente şi jucării, pentru copiii din mediile defavorizate din Dobrogea!

Evenimentul va avea loc în data de 14 decembrie a.c., ora 19.00 la Restaurantul Forest M Events din Valu lui Traian, în cadrul căruia ne vor încânta Direcţia 5, Trupa Discoteka şi Corala Armonia.

În cadrul Galei, în scop caritabil, se vor licita brazi de Crăciun. Aceștia vor fi realizaţi cu sprijinul următorilor parteneri: Alezzi Beach Resort, Atât s-a Putut – Atelier de Arhitectură, Crama Rasova, Domeniile Mitroi, Farul Constanţa, Fratelli Ristorante, Golful Pescarilor, Margo Jungle, Nikos Greek Taverna, Pescăria lui Matei, Pizza San Marco, Stebinger Arhitect Studio, Toscana, Zoom Beach.

Participarea la eveniment se va face, pentru fiecare persoană, în baza unei donaţii minime de 500 de lei, în contul Asociației Caravana Fericirii nr. R088RNCB029616889764 0001, deschis la BCR. Detaliile tranzacţiei vor include numele și prenumele donatorului, iar rezervarea locului la masă se va realiza la numărul de telefon 0790.622.303.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.