Ultimul tronson al Bulevardului 1 Decembrie va fi asfaltat începând de miercuri

3
1260

Ultimul tronson al bulevardului 1 Decembrie 1918, respectiv cel cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theordor Burada va fi asfaltat începând de mâine (n.r. miercuri, 22 noiembrie 2023), se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Constanța.

Astăzi (n.r. marți, 21 noiembrie 2023), echipele de lucrători pregătesc pentru așternerea stratului de uzură sensul de mers către Gara CFR. Prin urmare, circulația rutieră este restricționată pe acest sector de drum și se desfășoară pe câte o bandă pe sensul de mers către stațiunea Mamaia. Lucrările se vor derula zilele acestea, în măsura în care condițiile meteo vor permite, arată sursa citată.

În paralel, alte echipe lucrează la finalizarea amenajării trotuarelor și asfaltarea pistelor de biciclete. În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în măsura posibilităților, folosind rute alternative. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat. Facem din nou apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, adaugă Primăria Constanța.

P.I.

3 COMENTARII

  1. asfalt de proasta calitate și guri de canal încastrate în beton. Cu 5 cm mai sus ca strada.
    Bai meseriașii lui peste prăjit, unde ați auzit ca betonul face priza cu asfaltul??
    Ca asta erea rețeta lui Mazăre, ca la 2 ani sa repare iar și iar!…

  2. Avem bitum cu polimeri , foarte rezistent facut la Petromidia , de ce nu folosim din acest produs chiar daca este putin mai scump ??? Se vrea lucru facut de mantuiala ca sa suferim in fiecare an

  3. Își pune baza ca va fi reales de cohortele de tăietori de frunze la câini din primărie! Oamenilor le-a ajuns insa cuțitul la os! Chinul și nervii,cheltuielile cu reparațiile auto i le vom scoate la anu’ pe nas la vot!!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.