Primăria Constanța susține că se lucrează pentru a aduce la cotă gurile de canalizare, pe marile bulevarde

0
104
sursa foto: Primăria Constanța

Primăria Constanța a transmis, marți, 21 noiembrie 2023, că echipele de muncitori lucrează pentru a aduce la cotă gurile de canalizare, pe marile bulevarde.

Lucrările de reabilitare și modernizare a marilor bulevarde sunt tot mai aproape de finalizare. Pe bulevardul 1 Mai, șoseaua Mangaliei, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Ferdinand se fac ultimele retușuri la trotuare și borduri, se montează mobilierul urban, se taie cablurile aeriene și stâlpii vechi de iluminat, transmite Primăria Constanța, prin intermediul unui comunicat de presă.

Chiar și așa, intervențiile în carosabil nu s-au finalizat încă, în sensul că în această perioadă echipele de muncitori lucrează pentru a aduce la cotă gurile de canalizare. Astfel, în următoarea perioadă, pe alocuri se vor institui pe perioade scurte și parțial restricții de circulație, în zonele în care se lucrează, conform sursei citate.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, adaugă municipalitatea.

P.I.

Citește și:

VIDEO. Bulevardele proaspăt reabilitate cu fonduri europene sunt acoperite de apă – focuspress.ro

Cod ROȘU de ploi și vânt puternic la Constanța! – focuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.