GALERIE FOTO. Container pentru adăpostirea donatorilor de sânge

0
336

Pentru că activitatea de donare de sânge este atât de importantă, mai ales în acest an, la solicitarea Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, viceprimarul Ionuț Rusu și consilierul local U.S.R. Mihai Ochiuleț s-au implicat pentru sprijinirea desfășurării ei în condiții optime.

Având în vedere temperaturile scăzute care nu mai permit ca triajul epidemiologic să se desfășoare în aer liber sau în cortul amenajat în fața Centrului de Transfuzii, Primăria Constanța, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, a amplasat un modul containerizat în care va fi efectuat triajul persoanelor care se prezintă pentru donarea de sânge.

Pe lângă acțiunea de triere epidemiologică a potențialilor donatori, containerul va servi pentru asigurare unui mediu propice de așteptare, pentru completarea formularelor necesare și pentru asigurarea distanțării fizice a persoanelor care vor să-și ajute semenii, în contextul generat de pandemia de COVID-19.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.