GALERIE FOTO. EXCLUSIV. Clubul Crazy din Mamaia, reconstruit ilegal: Poliția Locală va sesiza Parchetul

0
1993

În luna aprilie a.c., mai mulți muncitori s-au apucat să reconstruiască Clubul Crazy din Mamaia. Firma care administrează localul nu deține, însă, autorizație, așa că săptămâna trecută a fost amendată de Poliția Locală, care a dispus sistarea lucrărilor. Degeaba, însă, vineri, 4 iunie a.c., se lucra de zor, pentru a fi gata până la apariția valurilor de turiști, mai ales că s-a aprobat deschiderea cluburilor.

În decembrie 2020, patronii cluburilor din Mamaia Nord au fost somați, de către reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, să demoleze localurile, din cauza lucrărilor de protecție și reabilitare a litoralului. Plajele s-au extins, dar au fost și înălțate, așa că terasele și cluburile rămăseseră sub nivelul suprafețelor de nisip. Deși erau nemulțumiți, agenții economici n-au avut încotro și și-au demontat localurile, iar acum unele încă se reconstruiesc.

Acesta este și cazul clubului Crazy, de lângă blocul Neo, mai mulți muncitori apucându-se de lucrări încă de la începutul lunii aprilie a.c., după cum ne-a sesizat un cititor Focus Press. Însă firma nu a obținut autorizație de construire nici până în prezent, așa că săptămâna trecută a fost amendată cu 5.000 de lei, de Poliția Locală Constanța, care a și dispus sistarea lucrărilor.

„A fost sancționat investitorul, pentru lucrările realizate nelegal. Sancțiunea este de 5.000 de lei, iar polițiștii locali au dat și rezoluție de sistare a lucrărilor“, ne-au declarat reprezentanți ai Biroului de Presă al Primăriei Constanța.

Degeaba, însă, căci lucrările au continuat: chiar și vineri, 4 iunie a.c., se lucra de zor, clubul fiind reconstruit aproape integral, după cum am putut observa în teren.

Conform reprezentanților Primăriei Constanța, deoarece nu s-a respectat rezoluția Poliției Locale, aceasta va înainta o sesizare către Parchet, care va continua cercetările.

Underground Club S.R.L., care administrează și restaurantul din centrul Constanței, are ca asociați pe Horațiu Bobeș, Daniel Georgescu și Zoe Ghiuri, fiecare cu câte33%. În 2020, firma a realizat o cifră de afacere de peste 11,2 milioane de lei și un profit de 2,8 milioane de lei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.