Galerie FOTO. Mihaela Andrei, prezentă la un eveniment marca Rotary Club. Răzvan Bâzâitu a adus distincţia “Paul Harris Fellow” în Constanţa

1
267

Consilierul local Mihaela Andrei, vicepreședinte al Organizației Municipale a Femeilor Liberale din Constanța, a participat zilele trecute la un eveniment marca Rotary Club. Răzvan Bâzâitu a adus distincţia “Paul Harris Fellow” în Constanţa.

Distincția “Paul Harris Fellow” este oferită în semn de recunoaștere internațională a implicării și responsabilității sociale a rotarienilor. În forma cunoscută de noi, insigna “Paul Harris Fellow” a fost lansată în 1969 de către Fundația Rotary, în cadrul Convenției Rotary International din Honolulu, Hawaii, SUA, piesă realizată de artistul japonez Fiju Tsuda.

Această distincție a devenit un simbol foarte respectat de către toți membrii cluburilor Rotary și prietenii lor din toată lumea, gratificând rotarienii care s-au remarcat pentru implicarea și dăruirea dovedită prin sintagma: Service Above Self. Îl felicitam pe colegul nostru Răzvan Bâzâitu şi îi mulţumim că a adus Distincția “Paul Harris Fellow” în clubul nostru“, susţin reprezentanţii Rotary Club.

Întâlnirea săptămânală a membrilor clubului Rotary Club Constanta Yachting

De asemenea, Mihaela Andrei a participat şi la întâlnirea săptămânală a membrilor clubului Rotary Club Constanta Yachting. La întâlnire a participat colegul lor din Rotary Club Baia Mare 2005, Ionuț Ahrițculesei. “Am vorbit despre proiectele derulate pentru comunitate de clubul din Baia Mare şi cele pe care clubul nostru le-a implementat până acum şi pe care le are în plan pe viitor. În urmă cu 116 ani, pe 23 februarie a luat ființă această minunată organizație internatională, în Chicago, SUA, în camera unui hotel, când avocatul Paul P. Harris a convocat o întâlnire cu trei oameni de afaceri pentru a stabili modalitatea prin care ar putea ajuta comunitatea în care trăiau. Şi după 116 ani, tradiția continuă. Ne bucură și ne onorează prezenta colegilor noştri în Clubul nostru, că facem parte din Rotary și că putem contribui la sprijinirea și ajutorarea diverselor cazuri umanitare și nu numai”, mai susţin reprezentanţii Rotary Club.

Mihaela Andrei a fost prezentă şi la Conferinţa Naționale Rotary. În cadrul conferinţei s-a pus accent pe rapoarte, viziuni şi moduri diferite de raportare la această pandemie care ne-a schimbat tuturor viața, Rotary fiind locul în care orice idee sau dorinţă de a ajuta comunitatea se transformă în fapte.

Alexandra VASILE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.