VIDEO-GALERIE FOTO. Doi vârstnici au fost găsiţi morţi într-un apartament din Medgidia

0
8892

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină vineri, 20 noiembrie, a.c., în jurul orelor 10.00, în municipiul Medgidia acolo unde două persoane au fost găsite fără suflare într-un apartament.

Potrivit primelor informaţii, este vorba de doi bărbaţi de 63 şi 79 de ani care locuiau împreună pe strada Rahovei nr. 54, blocul R3, la etajul 1. Aceştia nu mai răspundeau la uşă, iar din această cauză vecinii au sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor din cadrul detaşamentului Medgidia.

Oamenii legii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii incidentului. Se pare că persoana în vârstă de 79 de ani este fost medic psihiatru şi se numea Petre Neamţu.

”Nu am mai auzit nimic. Sâmbătă sau duminică l-am văzut la alimentară pe cel care îl îngrijea pe doctor. Nu venea nimeni la ei. A început să vină un miros urât şi nu ştiam de unde era”, a precizat o vecină.

Se pare că bărbaţii erau rude, cel de 63 de ani fiind nepotul fostului medic de 79 de ani care era imobilizat la pat. Potrivit surselor noastre, primul care ar fi murit a fost nepotul, iar pentru că nu a mai avut cine să îl îngrijească, la scurt timp a decedat şi unchiul său.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei. Din primele cercetări, nu sunt suspiciuni.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.