Localitatea Valu lui Traian se pregătește de carantinare

0
695
Primăria Valu lui Traian. FOTO Cătălin SCHIPOR

Administrația publică locală a comunei Valu lui Traian a anunțat că cel mai probabil localitatea va intra în carantină în viitorul apropiat. Se face apel la calm și la evitarea deplasărilor inutile.

Din cauza incidenței ridicate de peste 9 la mia de locuitori, municipiul Constanța intră în carantină din seara de 20 noiembrie, începând cu ora 20.00. Comuna Valu lui Traian are și ea o incidență mare, de aproape 8 la mia de locuitori.

„Ne așteptăm ca în următoarele ore/zile să fie carantinată și comuna noastră. Din păcate, era inevitabil, având în vedere numărul mare de cetățeni care tranzitează comuna sau care lucrează în oraș și locuiesc în comună. Vă rugăm să vă mențineti calmul, dar să vă protejați atât pe dumneavoastră cât și pe ceilalți și să evitați deplasările inutile. Se vor permite în continuare, daca mergem pe modelul Constanței, ieșirile pentru aprovizionare, pentru a merge la lucru sau pentru activități medicale sau sportive individuale în aer liber, cu declarație,“ au transmis reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.