Garda de Mediu răspunde după 3 zile în legătură cu mirosul de fecale resimţit la Constanţa şi Valu lui Traian: “Sursa ar putea fi gunoiul de grajd”

0
2764

După 3 zile de la sesizările cetăţenilor cum că în Constanţa şi Valu lui Traian miroase a fecale, Garda de Mediu Constanţa a revenit cu un punct de vedere, la insistenţele presei! Iată ce a transmis Garda, text integral:

“Începând de sâmbătă seara a fost sesizat miros neplacut în doua zone din Constanța și pe bd I C Bratianu înspre localitatea Valu lui Traian. Imediat s-a deplasat echipa de permanenta. Echipa de control a sesizat în zona de la intrare în oraș dinspre Valu lui Traian miros de gunoi de grajd. Sursa posibila a mirosurilor ar putea fi împrăștierea gunoiului de grajd pe solele agricole. La verificarile în teren au participat și reprezentanții Politiei Locale Constanța și Valu lui Traian pentru identificarea sursei generatoare de disconfort olfactiv. Până la stabilirea exacta a sursei mirosului, atragem atenția persoanelor fizice sau juridice care nu iau masuri de diminuare sau de stopare a surselor generatoare de disconfort olfactiv, ca pot fi sancționate contravențional cu amenda cuprinsa între 7 500-15 000 lei pentru persoanele fizice sau între 50 000-100 000 lei pentru persoanele juridice”, au precizat reprezentanţii Gărzii.

Facem precizarea că, anterior, Garda de Mediu precizase acelaşi lucru pentru Focus Press, cu menţiunea că se speră depistarea “vinovatului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.