Mihai Lupu și Stelian Gima au verificat stadiul lucrărilor la drumurile județene din sudul județului

0
473

Președintele Consiliului Județean Constanța (CJC), Mihai Lupu, s-a deplasat, împreună cu Stelian Gima, vicepreședintele CJC, pentru a verifica stadiul lucrărilor la tronsonul de drum Albești – Coroana, al DJ 393 Techirghiol – Moşneni – Pecineaga – Albeşti – Frontieră BULGARIA.

Până în acest moment a fost finalizată compactarea fundației, urmând ca începând de miercuri să fie turnat primul strat de binder. Tronsonul are o lungime de aproximativ 3 kilometri, iar lucrările de asfaltare vor fi finalizate până la sfârșitul lunii viitoare.

Infrastructura rutieră este esențială pentru o dezvoltare durabilă și omogenă a unui județ. Trist este că, în momentul de față, mai avem încă aproximativ 60 de kilometri de drumuri județene într-un stadiu impracticabil. Acord o atenție deosebită acestui aspect, iar în viitorul apropiat prioritizăm sectoarele de drum impracticabile, pentru fi asfaltate și redate circulației rutiere, astfel încât traficul să se poată desfășura în condiții de maximă siguranță și confort. În paralel continuăm programul anual de asfaltare și întreținere a rețelei județene de drumuri și poduri, pentru ca acestea să respecte toate normele europene”, a declarant Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.