George Măndilă, un interviu presărat de gafe: “Avem un viceprimar de la USR-PLUS, domnul Florin Cocargeanu, este parte din acestă echipă. Nu am discutat cu dânsul despre regulamentul parcărilor, pentru că nu era cazul”

1
2318

sursa video: ConstanțaTV online

Administrația locală liberală a fost implicată într-un scandal fără precendent din cauza regulamentului parcărilor. Constănțenii, presa, politicienii s-au arătat revoltați de faptul că proiectul nu a fost supus în dezbatere în integralitate – cu zone şi tarife. Apoi, tarifele în sine au creat reacţii negative fără precedent.

Ca urmare a reacţiilor virulente, proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de vineri, 26 februarie. Primarul Vergil Chiţac a precizat că îşi asumă eroarea, mai exact faptul că anexele (cu zone şi prețuri) nu au fost puse la dispoziţia cetăţenilor. Dar, a continuat edilul, regulamentul este bun. Rămâne de văzut ce vor spune în continuare constănţenii.

De ce anexele nu au fost oferite publicului, transparent şi legal? Cum au fost stabilite tarifele? La aceste întrebări fiecare pasează responsabilitatea de la unul la altul, Horia Constantinescu (considerat artizanul proiectului) a făcut live pe Facebook pentru a explica ce şi cum, dar şi pentru a-i certa pe cei care nu sunt mulţumiţi… Colac peste pupăză, şi consilierul primarului, George Măndilă a oferit un interviu, pe parcursul căruia a vorbit despre regulamentul parcărilor. A fost o înşiruire de gafe din partea acestuia, comentând că presa face scandal pentru că au fost tăiate contractele de publicitate (fals!), că e normal să nu se mai plimbe lumea “creanga” prin oraş etc.

Ba, acelaşi Măndilă s-a lansat în declaraţii despre aleşii locali. Spre exemplu, întrebat dacă a discutat cu aleşii locali de la USR-PLUS despre anexele sau regulementul parcărilor, acesta a spus că nu își pune problema aceasta și că există un viceprimar USR-PLUS, în persoana lui Florin Cocargeanu: “Nu știu nimic și nu îmi pun problema să știu. Noi avem un viceprimar de la USR-PLUS, domnul Florin Cocargeanu, este parte din acestă echipă. Nu am discutat cu dânsul despre regulamentul parcărilor, pentru că nu era cazul. Noi ne bazăm pe aliații noștri de la guvernarea locală, ne bazăm și pe PNL și vom vedea cine, ce, cum”, a spus consilierul primarului Vergil Chițac, George Măndilă.

“Aliaţii noştri” – ca şi cum… primarul nu ar fi de la PNL. Poate nu e, dar de candidat, a candidat din partea PNL, în cazul în care domnul Măndilă a uitat.

L.M.

1 COMENTARIU

  1. Extrem de arogant acest prețios George Mandila. Stiti cumva dacă e și conte sau viconte? Cu atitudinea asta de prințesa poloneza, nu știu exact dacă are și ceva in cap… Cert e ca este un nesimțit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.