Ghebaur mai încearcă o dată, după două luni: vrea votul consilierilor locali pentru un bloc de doisprezece etaje

0
276
Foto cu rol ilustrativ

Liviu Ghebaur, unicul asociat al firmei Dinamic Trading Star, cere iar consilierilor locali să îi aprobe Planul Urbanistic Zonal pentru construirea unui bloc de doisprezece etaje în zona cartierului Boreal.

Dinamic Trading Star SRL a realizat un PUZ pentru zona delimitată de străzile Riga, Londra, Haga și limite cadastrale, pentru a modifica regimul maxim de înălțime permis.

Conform prevederilor unui Plan Urbanistic Zonal aprobat de Consiliul Local în 2011 și a unui Plan Urbanistic de Detaliu din 2013, acesta este de P+4E. Dar Liviu Ghebaur, unicul asociat al firmei, vrea să îl mărească la (S/D+)P+12E sau echivalent, D+Mz+P+10E+111E.

Documentația de urbanism a fost inițiată în baza certificatului din 2018, a cărui valabilitate a fost prelungită până în 2022, dar în ședința de la sfârșitul lunii august consilierii locali nu au adoptat proiect de hotărâre privind aprobarea PUZului lui Dinamic Trading Star.

Așa că Liviu Ghebaur speră ca acest lucru să se întâmple în ședința Consiliului Local Constanța din 29 octombrie a.c.

În ambele cazuri, arhitectul-șef Dan Petre Leu a propus avizarea planului.

Ghebaur vrea să construiască blocul de doisprezece etaje în zona Boreal pe terenul de 4.620mp pe care îl deține din 2016.

Dinamic Trading Star are ca domeniu de activitate preponderent „activități de consultanță pentru afaceri și management“, iar pentru 2020 a raportat o cifră de afaceri de peste 561.000 de lei și pierderi de aproximativ 500.000 de lei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.