Gheorghe Hagi a refuzat postul de selecționer al Naționalei

0
135
Gheorghe Hagi, foto: arhivă

Naționala României a rămas fără selecționer după demisia lui Mirel Rădoi. Acesta a ratat calificarea la Campionatul Mondial 2022 și nu a acceptat propunerea Federației Române de Fotbal de a continua.

FRF a început să caute un nou selecționer, ce ar trebui numit până la jumătatea lunii decembrie. La presiunea publicului, Răzvan Burleanu și-a călcat pe orgoliu și s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi pentru a îi oferi postul se selecționer.

Din cauza faptului că e acționar majoritar la FC Farul Constanța, Hagi a anunțat că a refuzat oferta venită de la FRF. 

„Am spus că, dacă sunt acţionar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculaţii. Am stat două ore şi am discutat, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situaţia asta de până acum. Nu ştiu ce era dacă eram acţionar minoritar, cred era total diferit.

Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, obiective clare şi proiect ambiţios. V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Vom vedea ce va fi în viitor”,  a declarat Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Surse din cadrul FRF vorbesc acum de doar două nume rămase în lupta pentru scaunul de selecționer: Ladislau Bölöni și Dan Petrescu, dar sunt voci care îl introduc în ecuație și pe Daniel Isăilă .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.