Gheorghe Hagi, despre meciul de la Botoșani: “Adversarul este foarte bun. Sperăm să spargem gheața și să aducem la Constanța cele 3 puncte”

0
112

FC Farul Constanța figurează într-un top select întocmit de Centrul Internațional pentru Studii Sportive. Astfel, echipa lui Gheorghe Hagi apare printre cluburile cele mai productive din Europa în privința jucătorilor tineri.

Vineri, 29 octombrie, va avea loc meciul din etapa a 14-a a Ligii 1 dintre FC Farul și FC Botoșani. Un meci greu, însă jucătorii Aurelian Chițu și Sebastian Mladen pornesc la drum cu gândul să câștige.

Jucătorii de la FC Farul Constanța trebuie să fie sută la sută concentrați pentru partida de la Botoșani, un meci dificil, dar extrem de important. În conferința de presă, organizată miercuri, 27 octombrie a.c., de FC Farul, Gheorghe Hagi a recunoscut că adversarul este foarte bun, însă speră ca jucătorii să spargă gheața și să aducă la Constanța cele 3 puncte. Totodată, Hagi a mai accentuat și faptul că este nevoie de timp pentru construirea unei echipe puternice.

Avem o deplasare grea, contra unei echipe foarte bune, care practică un joc deosebit, atât acasă, cât şi pe teren străin. Chiar dacă în ultimul timp, FC Botoşani a făcut mai multe egaluri, e o formaţie valoroasă, care vrea să atace şi să joace. Cred că va ieşi un meci frumos. Întotdeauna între noi și Botoșani au fost meciuri echilibrate, meciuri deschise oricărui rezultat, meciuri interesante unde, de multe ori, s-au marcat multe goluri, iar în alte jocuri au fost strânse. Ne așteptăm la o deplasare foarte grea. Din păcate, până acum în acest sezon, noi am făcut foarte puține lucruri în deplasare. Sperăm ca de această dată, chiar dacă adversarul este foarte bun, un adversar care pierde greu acasă, să spargem gheața, să facem un joc foarte bun și să aducem la Constanța cele 3 puncte. Nimic nu este ușor în viață, dar suntem optimiști. Ne-am pregătit bine. Am avut și această pauză în urma nedisputării meciului cu FCSB. Am avut o pauză. Am meditat și am reflectat. Ne-am antrenat bine. Atmosfera este bună și sperăm să avem un rezultat foarte bun“, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

La meciul de la Botoșani, programat vineri, 29 octombrie a.c., ora 20.30, sunt și jucători indisponibili în lot. “Avem doi băieți care sunt acasă și nu pot să se antreneze cu noi. S-au separat. Adi Petrea a revenit la antrenamente și vom vedea dacă o să apară cu noi sau nu”, a declarat Gheorghe Hagi. Jucătorii sunt pregătiți să câștige acest meci, dar sunt conștienți că va fi un meci foarte greu. “Este un adversar foarte bun, dificil și o deplasare grea“, susține Hagi.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.