Municipalitatea cumpără coșuri de gunoi pentru angajații Primăriei Constanța, de peste 119.000 de lei

1
123

Primăria municipiului Constanța a lansat, miercuri, 27 octombrie a.c., un anunț privind achiziția de ”Coșuri de gunoi pentru colectare selectivă, ce, conform reprezentanților municipalității, vor fi amplasate în sediul instituției primăriei.

Conform anunțului, municipalitatea intenționează să cumpare 166 bucăţi de coşuri de gunoi pentru colectare selectivă pentru birourile, holurile, etajele/nivelele din interiorul sediilor instituţiei destinate angajaţilor și sase bucăţi de coşuri de gunoi pentru colectare selectivă pentru intrările din sediile instituţiei destinate vizitatorilor.

Valoarea estimată este 119.486,00 lei fără TVA.

Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului  prețului cel mai scăzut.

Ofertanții pot solicita clarificări anterior depunerii ofertelor ,  pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro. Potențialii ofertanți au obligația de a consulta anunțul de publicitate, publicat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, în vederea verificării răspunsurilor la solicitările de clarificări, dacă va fi cazul. Oferta se va depune pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro, pana la data 02.11.2021.

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

  1. Minunat
    De ce nu v ati gîndit altfel bani aveai sa fie dati pt RENOVAREA/REPARAREA spitalului de infecțioase.Asta pt a fi corecți.Altfel sa aveti bune la .ur si mîini scurte leprelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.