GJM Tomis a primit la repartiție, un ofițer absolvent al promoției 2021 al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”

0
487
Slt. IONICĂ Robert Claudiu. FOTO GJM Tomis

Un ofiţer din promoţia 2021 al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Arma Jandarmi, a fost încadrat la Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa. Ceremonia de numire în funcţie a slt. IONICĂ Robert Claudiu a avut loc luni, 26 iulie a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Ofiterul a fost prezentat personalului unităţii, iar apoi a fost inclus într-un program de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare şi de menţinere a ordinii publice pe litoralul Mării Negre, dar şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii, pe timpul misiunilor.

După această scurtă perioadă de acomodare, acesta va fi repartizat la subunitate pentru a executa misiuni de asigurare a ordinii publice în staţiunile Năvodari, Mamaia, Costineşti, Neptun şi Vama Veche.

Comandantul unitatii, col. Dima Constantin, l-a asigurat pe tânărul absolvent de sprijinul său, l-a felicitat şi i-a dorit succes în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul unităţii.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.