Gloria Albeşti a înscris 2 goluri, dar a pierdut cu 1 la 0

0
311

Gloria Albeşti a pierdut meciul din deplasare cu Popeşti Leordeni din etapa a 6-a a Ligii 3 scor 1 la 0 şi acuză în termeni duri arbitrajul brigăzii condusă de Dănilă Ştefăniţă din Buzău.

Prima repriză a început sub semnul echilibrului. În minutul 18 Vincene Toma de la gazde a profitat de o gafă a apărării trupei lui Ionel Melenco pentru a deschide scorul. Albeştiul a replicat instantaneu dar a ratat 3 mari ocazii şi astfel la pauză tabela arăta 1 la 0.

În repriza secundă arbitrii partidei şi-au intrat în rol. Gloria Albeşti a marcat de două ori, în minutele 70 şi 82, dar ambele goluri au fost anulate, primul pentru offside şi al doilea pentru fault în atac. Mai mult constănţeni au solicitat şi o lovitură de la 11 metri la un henţ în careul al unui dintre fundaşi gazdelor.

“ Este al treilea meci din ultimele patru în care avem un arbitraj ostil. Nu ştiu câte goluri ar fi trebuit să marcăm pentru a avea şi noi o şansă. Suntem o echipă mică dar doar vrem să fim lăsaţi să jucăm.” a declarat preşedintele Gloriei Albeşti, Irinel Resmeriță.

Etapa viitoare Gloria Albeşti joacă pe teren propriu cu Recolta Gheorghe Doja. Meciul este programat sâmbătă 24 octombrie de la ora 15.00.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.