Golful de la Pescărie, o imensă parcare pe nisip

0
2102

Indiferent că sunt localnici sau turiști, o bună parte dintre români preferă pe cât de mult posibil să coboare din mașină direct pe șezlong, pentru a nu depune prea mult efort. Iar pentru a le satisface plăcerile, administratorii de plaje închid ochii și la fel și autoritățile care trebuie să fie trase de mânecă pentru a vedea și paiul din ochiul acaparat de COVID.

Situaţia a fost relatată de Focus Press încă de acum câteva zile, în referire la plaja Trei Papuci, iar după mai multe insistenţe, Primăria Constanţa şi IPJ Constanţa au oferit puncte de vedere! Primele reacţii, publicate de Focus Press, le puteţi citi AICI!

IPJ Constanţa a venit cu precizări în week-end, când, din nou, plaja s-a umplut de maşini: “În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observau mai multe autoturisme pe plajă, în cartierul Faleză Nord, așa numita zonă a plajei 3 Papuci, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au solicitat Primăriei municipiului Constanța să ia măsuri de restricționare a accesului autovehiculelor, având în vedere încălcările normelor legale în vigoare privind accesul autovehiculelor pe plajă”, au transmis polițiștii constănțeni.

Chiar şi după acest punct de vedere, anumite plaje din Constanţa au continuat să fie “la liber” pentru anumiţi şoferi, după cum indică imaginea ce însoţeşte articolul – zona Golful de la Pescărie. De precizat că această plajă nu este una amenajată cu şezlonguri şi aşa mai departe, însă sub nici o formă ea nu este parcare, deşi unii, după cum se vede, aşa o consideră!

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.