Un cunoscut om de afaceri din Constanţa a murit: era infectat cu SARS-CoV-2

0
15476

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 542 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, anunţă Instituţia Prefectului.

Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 474 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 99 de persoane internate, dintre care 89 din județul Constanța și 10 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

Până în acest moment, 14 persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 au fost externate la cerere din unitățile medicale din județul Constanța. Dintre acestea, nicio persoană nu a fost externată în ultimele 24 de ore. 

De precizat că statistica oferită de Prefectură se actualizează permanent, însă de precizat că, în acest week-end o persoană care avea mai multe afecţiuni a decedat, fiind infectat cu SARS-CoV-2. Este vorba despre un cunoscut om de afaceri care se ocupa cu cereale şi deţinea silozuri. El va fi înmormântat luni, 13 iulie. Conform rudelor, el urma să fie operat şi, conform procedurilor din această perioadă, a fost testat, rezultatul fiind pozitiv. Nu a mai ajuns să fie operat, starea lui de sănătate înrăutăţindu-se brusc. Sunt infectaţi şi internaţi şi asociatul acestuia, soţia decedatului, precum şi unul dintre fiii celui decedat. Menţiune: la solicitarea rudelor, nu facem public numele celui decedat.

Fosta deputată Maria Stavrositu a postat, duminică seara, un mesaj prin care transmitea condoleanţe familiei.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.