Goșu nu se lasă: dacă nu poate să construiască în zona Flămânda, încearcă la Capitol!

0
2707

Stila Goșu obține tot felul de documentații de urbanism, acesta dorind să implementeze tot mai multe proiecte imobiliare pe terenurile pe care le deține. Mai nou, acesta vrea să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru strada Alexandru cel Bun.

La sfârșitul lunii ianuarie a.c., consilierii locali constănțeni nu au aprobat Planul Urbanistic Zonal inițiat de Stila Goșu pentru construirea unui bloc de trei etaje în zona Flămânda, strada Ion Lahovari nr. 152, unde acesta deține un teren de 331mp. Proiectul imobiliar nu avea nici avizul consultativ al Comisiei de Urbanism a Consiliului Local și nici pe cel al Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei.

Așa că, acum, Goșu vrea să demareze un nou Plan Urbanistic Zonal, pentru un teren din zona Capitol. Acesta a obținut un nou certificat de urbanism de la Primăria Municipiului Constanța, pentru elaborarea unui P.U.Z. pentru strada Alexandru cel Bun nr. 3. Rămâne de văzut ce construcție va propune pe această arteră.

Reamintim că administrația locală i-a eliberat lui Goșu un document de urbanism și la începutul lunii februarie a.c. Pentru firma acestuia, S.C. Still Elite Investments S.R.L., ca să poată supraetajeza imobilul din Faleză Nord, de pe strada Unirii nr. 32A, cu un etaj. În acest sens, sereleul a solicitat modificarea autorizației nr. 1.731, emisă pe 24 iulie 2008, pe baza căreia a reușit să construiască un bloc de locuințe cu regim de înălțime D+P+4-5 etaje, cu 17 apartamente, iar cererea i-a fost aprobată, obținând autorizația de construire.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.