Impact Developer & Contractor SA construiește blocuri de 9 și 11 etaje în zona Tomis Plus

0
245

Cunoscuta societatea Impact Developer & Contractor SA își continuă proiectele imobiliare la Constanța şi fac demersuri în vederea construirii unui ansamblu rezidențial de imobile de până la 11 etaje în zona Tomis Plus.

La sfârșitul săptămânii trecute a fost emis Certificatul de Urbanism privind dezmembrarea a trei loturi de teren cu suprafața totală de 16.645 mp, iar pe parcela cu pricina a fost emisă autorizația de construire nr. 1201/02.09.2020 pentru un ansamblu de blocuri, “Construire ansamblu locuințe colective lot 1 Greenfield, blocuri tip P+11 etaje+ etaj tehnic (2 blocuri) P+8 etaje+ etaj tehnic (2 blocuri), parcaj S+P+ etaje”.

Remintim că în 2019 Primăria Constanţa a publicat anunţul privind intenţia de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru teritoriul delimitat de bulevardul Tomis, strada Amsterdam, strada Madrid şi strada Brest, conform avizului de oportunitate nr. 133386/2017. Iniţiatorul PUZ-ului este societatea Impact Developer & Contractor SA.

Investitorul intenționează să transforme complet zona, iar pe lângă imobile de 11 etaje se va construi și o grădiniță, iar în acest sens, în luna ianuarie a anului curent a fost obținut Certificatul de Urbanism pentru realizarea acestuia proiect în cadrul ansamblului premium Boreal Plus.

Valoarea totală a acestui proiect privind construirea unei unități de învățământ cu regim de înălțime P+1 și o suprafață desfășurată de 1.400 mp va fi de 690.000 de euro, iar construirea grădiniței are ca obiectiv creșterea calității vieții tinerelor familii, iar o astfel de investiție va fi cu adevărat necesară în acea zonă.

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor își are sediul în București.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.