Grădiniță de 690.000 de euro în cartierul Boreal Plus

0
1768

Primăria Municipiului Constanța a eliberat certificatul de urbanism pentru construirea unei grădinițe în cadrul ansamblului Boreal Plus, dezvoltat în nordul Constanței. Investiția va fi de 690.000 Euro, iar construirea grădiniței are ca obiectiv creșterea calității vieții tinerelor familii, prin facilitarea accesului la servicii educaționale în imediata proximitate a locuinței.

Proiectul are funcțiune de grădiniță integrată ansamblului Boreal Plus și va fi dezvoltat pe o suprafață de 1.350 mp, cu regim de înălțime de P+1 și o suprafață desfășurată de 1.400 mp. Grădinița va beneficia de amenajări exterioare și împrejmuire, racorduri la utilități alături de căi de acces carosabile și pietonale. Lucrările vor începe după obținerea de către dezvoltator a autorizației de construire, estimată pentru luna iunie 2021.

Totodată, menționăm că în interiorul ansamblului, se vor regăsi multiple facilități, de la spații verzi amenajate pe o suprafață de 12.000 metri pătrați, ideale pentru relaxare în natură, locuri de joacă, teren de sport, la spații comerciale și un hypermarket Kaufland. De asemenea, rezidenții se pot bucura de o conectivitate excelentă la diverse centre de interes ale orașului, locația ansamblului fiind la 15 minute distanță de plajă, centru și autostrada A4 și la 5 minute de condus de față de autostrada A2.   

Întregul proiectul va cuprinde 18 vile și 9 blocuri cu 673 de apartamente premium și 811 locuri de parcare. Lucrările de construcție au început anul trecut și vor fi finalizate în trei etape, corespunzătoare celor trei faze de dezvoltare, începând cu finalul acestui an.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.