Granițele Israelului sunt, în continuare, închise pentru turiști

0
125
Aeroport Israel - Foto: Avishag Shaar-Yashuv

Israelul ridică restricțiile, unii experți fiind îngrijorați că, fără o planificare suficientă, țara se expune unor noi focare de coronavirus. Israelul ridică unele din restricțiile pe care le-a impus călătoriilor către și dinspre țară, în încercarea de a stopa răspândirea tulpinilor de COVID-19.

Turiștilor le este în continuare interzis să vină în Israel, dar israelienii din afara granițelor care doresc să vină acasă vor putea face acest lucru, dar vor avea câteva reguli de respectat Până acum, toți cei care intrau în țară trebuiau să intre în carantină și erau duși în hoteluri. O nouă lege le permite acum să poarte brățări electronice și să stea în carantină acasă, dar nu există resurse suficiente pentru a face față numărului mare de călătorilor veniți. Din această cauză, o perioadă oamenii vor într în carantină acasă, cu supraveghere redusă.

„Rațiunea a fost că pericolele prezentate de mutații au fost cântărite în raport cu dreptul fundamental al israelienilor din străinătate de a reveni în Israel pentru a vota (pe 23 martie)”, a declarat un oficial din Ministerul Sănătății.

O perioadă considerabilă mulți israelieni nu au avut voie să zboare înapoi. „Vom vedea cum progresează lucrurile în săptămânile premergătoare alegerilor și ce vom reuși să facem până atunci”, a mai spus acesta.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.