VIDEO: Cum își golesc unii molozul pe câmp la Năvodari, sub supravegherea polițiștilor locali

2
2216

După toate scandalurile de până acum privind deșeurile aruncate la întâmplare pe domeniul public, iată încă una: polițiștii locali din Năvodari le-au permis unora să-și golească molozul undeva pe câmp, pe un drum de pământ.

Un localnic a filmat cu telefonul mobil momentul în care polițiștii de la Locală stau de vorbă cu mai multe persoane venite cu o mașină plină cu moloz. Bărbatul a plecat, întrucât părea că îi incomodează pe ceilalți să-și desfășoare ”activitatea”, însă a revenit mai târziu, iar bănuielile i-au fost confirmate: două mormane de moloz, în mare parte țiglă spartă și alte materiale similare, au fost răsturnate fără măcar a fi împrăștiate uniform, ca să se poată trece.

Și, așa cum a precizat și bărbatul care a filmat totul, potrivit noilor reglementări privind protecția mediului, în astfel de situații se poate ajunge până la confiscarea vehiculelor implicate în astfel de activități. Însă Năvodariul pare să se afle la un pol opus în ceea ce privește reglementările respective, dat fiind că însăși Poliția Locală dirijază ce și unde să-și golească mașinile de deșeuri.

Filmulețul alăturat vorbește de la sine.

M.M.

2 COMENTARII

  1. Acolo este o zona superba pe lac, in loc sa mergem sa ne relaxam sa facem un grătar, sa pescuim, nu putem mergem acolo pentru ca trebuie sa facem slalom printre gunoai ! Rușine !

  2. Cand te duci spre Midia 1 Dana 9 pe partea stanga , vin camioane pline si arunca gunoiul , dar nimeni nu i vede….uite asa se pregateste teren , si lacul va seca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.